"Вони самі напали на світлофорі": Президент Roshen розповів свою версію скандалу через ДТП з велосипедистами

За словами В'ячеслава Москалевського, "агресивна команда" била по його машині, після чого кинула два велосипеда перед колесами.

В'ячеслав Москалевський. Фото: Гордон.

На Обухівському шосе стався конфлікт між спортсменами-велосипедистами і президентом корпорації Roshen В'ячеславом Москалевським, повідомляють Патріоти України.

Велосипедисти звинуватили Москалевського в тому, що він нібито збив двох людей. Керівник Roshen каже, що переїхав лише велосипеди, і що жалкує про конфлікт.

В акаунті компанії echelon, яка займається організацією велосипедних тренувань, з'явився запис про те, що на Обухівському шосе колону велосипедистів підрізав водій на Audi Q7, нібито зачепивши дзеркалом інструктора. У пості йдеться, що цей автомобіль "робить такі" викрутаси "вже не в перший раз". Тому спортсмени наздогнали авто на світлофорі біля ТЦ Мануфактура і вирішили з'ясувати, "чи все нормально з водієм".

За версією велосипедистів, двоє з них встали перед капотом автомобіля, щоб заблокувати йому рух до прибуття поліції. "Але водія це не зупинило аж ніяк! Він побачив зелене світло і вирішив переїхати двох осіб, протягнувши пару метрів по асфальту, і сховатися з місця ДТП. Якимось дивом, хлопці залишилися живі і не покалічені, весь удар на себе взяли велосипеди, які повністю зруйновані ", - йдеться в пості.

При цьому велосипедисти викликали швидку допомогу, яка, за їхніми словами, госпіталізувала одного з інструкторів. "На щастя серйозних травм, які б загрожували життю немає... Поліція оформила ДТП. Збитки та забої зафіксовані", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, В'ячеслав Москалевський у коментарі кореспонденту видання спростував цю версію подій. Він нічого не сказав про інцидент з "підрізанням", почавши з подій на світлофорі, коли, за його словами, "агресивна команда" била по його машині, після чого кинула два велосипеда перед колесами. "Я не став чекати, поки авто рознесуть вщент, а проїхав через них", - сказав Москалевський. Людей на велосипедах не було, стверджує він. Також він не пояснив, чому велосипедисти стали вести себе агресивно.

Москалевський визнає свою неправоту в цьому конкретному епізоді. "Дійсно тут був не правий ... Я насправді готовий завдані збитки велосипедам відшкодувати в повному обсязі", - сказав він.

Джерело: LIGA.net

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...