Вони втомились: У Києві на Шулявському мосту впали стовпи, рух паралізовано (фото, відео)

У Солом'янському районі Києва 15 грудня на проїжджу частину Шулявського моста впало кілька стовпів освітлення, передають Патріоти України.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Києва, за попередньою інформацією, постраждалих або загиблих немає. Комунальники повідомили , що перекриють міст в обох напрямках через проведення робіт по демонтажу електроопор. Правоохоронці згодом підтвердили цю інформацію..

На сторінці в соціальній мережі dtp.kiev.ua уточнює, що внаслідок падіння трьох стовпів механічні пошкодження отримало кілька автомобілів.

Мер Києва Віталій Кличко розповів, що він звернувся в поліцію із заявою щодо ситуації, яка сталася на шляхопроводі. За його словами, на місце виїхали експерти та правоохоронці. Крім того, вони обстежують інші опори на мосту.

"Однозначно головна відповідальність – на генеральному підряднику, який відповідає за якість робіт. Я переконаний, що правоохоронні органи повинні оперативно встановити причини інциденту, щоб винні понесли відповідальність", – наголосив Кличко.

У пресслужбі КМДА повідомили, що через НП було змінено рух тролейбусів:

  • № 22 – до вулиці Дегтярівської та Індустріального шляхопроводу;
  • № 27 – станція метро "Почайна" – вулиця Дегтярівська;
  • № 30 – через Повітрофлотський проспект (в обидва напрямки) – станція метро "Лук'янівська";
  • № 42 – до Індустріального шляхопроводу.

Які види повісток вручають українцям і що загрожує ухилянтам: детальне роз'яснення

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:49

Під час загальної мобілізації призову до армії підлягають громадяни, здатні виконувати військовий обов'язок, віком від 18 до 60 років. Призов здійснюється через вручення повісток, яких наразі існує три види. Перша – для уточнення даних; друга – для про...

Шалена спека чи холод? Синоптик розповіла, яким буде літо в Україні

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:40

Усі мріють про тепле та приємне літо. Давати чіткі прогнози щодо погоди влітку ще зарано. Утім, Віра Балабух, кандидатка географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і ...