Вовк загриз 2-річну дівчинку в "ЛНР": У соцмережах розповіли неофіційну версію смерті дитини

Зазвичай вовки не нападають на людей, навіть дітей, у населених пунктах.

Трагедія з дитиною сталася в Слов'яносербському районі, тимчасово підконтрольному "ЛНР". Дівчинка проживала з мамою в селі Петровеньки. Місцеві жителі кажуть про дві версії того, що сталося, повідомляють Патріоти України.

За однією з версій дівчинку вовк поцупив з городу, за іншою - мати з малою гуляла в лісопосадці, вона була в стані алкогольного сп'яніння. Жінка загубила дитину, почалися пошуки, але було вже пізно. Також розповідають, що 40-річна жінка збиралася в магазин, дівчинка перебувала у дворі, коли на їх територію забіг хижак.

У той же час блогер hochu domoy v ua розмістила в Twitter інформацію про те, що в документах "народної міліції" "ЛНР", призначених для службового користування, міститься інформація про те, що дівчинка дійсно загинула внаслідок нападу на неї вовка. І сталося це не в селі, як писали в соцмережах, а в лісі, де нетвереза мати загубила свою дочку. Автор поста, скріншот якого розмістив блогер, пише, що вовки, навіть будучи дуже голодними, вкрай рідко забрідають на територію, де живуть люди. А якщо і забрідають, то можуть потягти з двору те, що вписується в харчовий ланцюжок цього виду тварин, тобто - дрібну домашню худобу або птицю. На людину, навіть - на дитину, вовк навряд чи б напав. На заваді став би інстинкт самозбереження. Але перебування дівчинки в лісі, в звичному для вовка середовищі, в корені змінило ситуацію. Тут уже людина, тим більше - дворічна дитина, для вовка - потенційна здобич.

Після 2014 року контрольований відстріл хижаків і санітарний відстріл інших тварин, швидше за все, не проводилися. Наслідок цього: тварини, які розплодилися, в пошуках їжі заходять на території населених пунктів.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...