Впали біля входу: У Києві учнів, які обкурилися наркотиками, госпіталізували прямо зі школи

Підлітки курили електронні сигарети, які придбали в інтернет-магазині.

У Києві, на Оболоні, зі школи госпіталізували трьох учнів, які отруїлися невідомою токсичною речовиною. Підлітки були госпіталізовані в Охматдит. Про це розповіли в Департаменті охорони здоров'я КМДА, передають Патріоти України.

У навчальному закладі зазначили, що підлітки курили електронні сигарети, які придбали в інтернет-магазині. Як повідомляє канал 112 Україна, старшокласники впали прямо біля головного входу в школу. Очевидці розповідають, що підлітків нудило, їм було погано, вони звернулися до медсестри.

В Охматдиті розповіли, що життю хлопців нічого не загрожує, вони знаходяться в лікарні і їх зможуть виписати лише після того, як вони будуть повністю здорові. У той же час в навчальний заклад вже прибули представники поліції, яким школярі розповіли, що один з потерпілих приніс вейп, яким пригостив друзів. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

"У складі суміші (для куріння, - ред.) було наркотична речовина", - повідомила речник Оболонського РУ НП Діана Шудько. Вона додала, що суміш і курильне пристосування спрямовані на експертизу. За розповсюдження наркотичних речовин підлітку загрожує до 12 років в'язниці.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...