Впали біля входу: У Києві учнів, які обкурилися наркотиками, госпіталізували прямо зі школи

Підлітки курили електронні сигарети, які придбали в інтернет-магазині.

У Києві, на Оболоні, зі школи госпіталізували трьох учнів, які отруїлися невідомою токсичною речовиною. Підлітки були госпіталізовані в Охматдит. Про це розповіли в Департаменті охорони здоров'я КМДА, передають Патріоти України.

У навчальному закладі зазначили, що підлітки курили електронні сигарети, які придбали в інтернет-магазині. Як повідомляє канал 112 Україна, старшокласники впали прямо біля головного входу в школу. Очевидці розповідають, що підлітків нудило, їм було погано, вони звернулися до медсестри.

В Охматдиті розповіли, що життю хлопців нічого не загрожує, вони знаходяться в лікарні і їх зможуть виписати лише після того, як вони будуть повністю здорові. У той же час в навчальний заклад вже прибули представники поліції, яким школярі розповіли, що один з потерпілих приніс вейп, яким пригостив друзів. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

"У складі суміші (для куріння, - ред.) було наркотична речовина", - повідомила речник Оболонського РУ НП Діана Шудько. Вона додала, що суміш і курильне пристосування спрямовані на експертизу. За розповсюдження наркотичних речовин підлітку загрожує до 12 років в'язниці.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...