"Вражаюче втілення покоління Z": У США журнал написав про померлу доньку нардепа Столара

Дівчина переїхала у США у 15 років.

У США журнал SHE Magazine USA опублікував матеріал про Діану Столар, доньку народного депутата від ОПЗЖ Вадима Столара, яка недавно померла уві сні від зупинки серця. У матеріалах видання йдеться, що дівчина всерйоз захоплювалася музикою і випускала пісні під псевдонімом LilSlavic, передають Патріоти України.

Так, журнал називає Діану "втіленням покоління Z", молодою артисткою, яка виходить з позиції "я роблю те, що хочу, коли хочу". "Їй всього 19 років, і у неї вже було близько 45 000 стрімів в місяць на Spotify, і це число тільки росло", – йдеться в матеріалі.

В інтерв'ю виданню, яке було записано буквально напередодні смерті дівчини, Діана розповіла, що музика "завжди була частиною" її, однак висловлювати себе їй іноді заважають зовнішні обставини. "Я з дитинства була впевнена в собі. Я родом з України, але мені не дозволяють говорити або співати про те, про що я співаю", – поділилася Столар.

Також співачка згадала, як в шестирічному віці написала і виконала пісню, присвячену батькові, нардепу Вадиму Столару. Пісня була приурочена до його дня народження. Саме в цей момент вона зрозуміла, що хоче займатися співочою кар'єрою.

Коли Діані було 15, вона переїхала в США, щоб втілити свої мрії, не дивлячись на мовний бар'єр. Після закінчення середньої школи в Нью-Йорку вона виграла золоту медаль в Карнегі-холі і була прийнята в приватний Інститут моди і мерчендайзингу в Лос-Анджелесі. Там вона вивчала маркетинг і рекламу.

"Я роблю все це, щоб моя сім'я і мої батьки пишалися мною. Я не вірила, що можу стати співачкою, але моя мама вірила. Здебільшого зараз я співаю через маму. Мої батьки допомогли мені, коли я була на самому дні", – поділилася Діана.

"Діана сповнена життя, енергії, таланту та амбіцій. Зрозуміло, що вона молода, але зупинити її неможливо. ...Її постійна наполегливість допомогла їй подолати безліч перешкод", – йдеться в матеріалі, який був підготовлений напередодні смерті. Найпопулярнішою піснею дочки нардепа є композиція "Sorry Bruh".

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...