"Все, как крысы, побежали": Поліція затримала в Києві жінку, що висміювала українців під час російського обстрілу (відео)

Поліцейські затримали жінку, котра вранці 7 жовтня під час російського обстрілу зверхньо висловлювалася щодо українців, котрі прямували до укриття. Про це повідомляє поліція Києва, передають Патріоти України.

Зауважують, що виявили відео жінки під час моніторингу соцмереж: "Під час моніторингу соцмереж поліцією було виявлено відеозапис, на якому жінка зверхньо висловлювалася щодо громадян, які прямували до укриття під час сигналу «Повітряна тривога» та вихваляла російського агресора".

Після встановлення особи поліцейським та співробітникам СБУ вдалося оперативно затримати жінку: "Поліцейські спільно зі співробітниками СБУ встановили особу та оперативно затримали її в одному з закладів харчування поблизу залізничного вокзалу. Порушницею виявилась уродженка Донеччини, 2001 року народження, яка останнім часом мешкала у столиці".

Наразі правоохоронці спілкуються з жінкою, вирішується питання щодо правової кваліфікації дій зловмисниці. Варто нагадати, що раніше місцеві Telegram-канали поширили відео жінки, на якому та глузує з українців, котрі під час атаки РФ прямували до укриття.


"Він горів на роботі": Мер Дніпра Філатов висловився про смерть свого ексзаступника, якого підозрювали в корупції

понеділок, 7 жовтень 2024, 15:42

Помер колишній заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко. Йому було 47 років. Ймовірною причиною смерті називають інфаркт. Про це мер Дніпра Борис Філатов повідомив у Facebook, передають Патріоти України. «Міші більше немає з нами. Вчора він пом...

Два роки скаржився на неприємний запах: Медики були спантеличені знахідкою в носі маленького хлопчика (фото)

понеділок, 7 жовтень 2024, 14:41

Неназваний хлопчик з міста Цзяоцзуо, провінція Хенань, говорив батькам, що відчуває неприємний запах щонайменше декілька років, але вони ніколи не могли з'ясувати, що це було. Вони, звичайно, не могли понюхати, що це було, а 7-річна дитина не могла опи...