Все піде не так: Синоптик розповів, якої погоди чекати на новорічні свята в Україні

Погода на новорічні свята в Україні не порадує зимовою казкою - напередодні Нового року очікується дощ, температура повітря вдень буде плюсова. Про це "Апострофу" заявив народний синоптик Леонід Горбань, передають Патріоти України.

За його словами, 30 грудня піде дощ, так що планам українців відзначити Новий рік зі снігом збутися не судилося.

Горбань додав, що початок 2021 року буде з невеликим "мінусом". Так з 1 по 5 січня очікуються денні температури на рівні 5 градусів морозу, а нічні 5-6 нижче нуля. Але вже 7 січня українців чекає потепління до +1 градуса.

З 7 по 12 січня повітря прогріється до 4 до 5 градусів вище нуля, але вже з 13 січня на Україну чекає чергове похолодання - до 5 градусів морозу.

Джерело: Апостроф

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...