Все ще "народний артист України" Кіркоров назвав Крим російським

Філіп Кіркоров виступив у Москві на концерті, присвяченому сьомим роковинам окупації Росією Криму.

Російський співак Філіп Кіркоров 19 березня в Instagram виклав відео свого виступу на концерті "Кримська весна" в Москві, присвяченого сьомій річниці окупації Росією Криму, передають Патріоти України.

Концерт відбувся на стадіоні "Лужники" напередодні. Там також виступив із промовою президент РФ Володимир Путін. Кіркоров написав, що Крим – його "улюблене місце в Росії" і він чекає на зустріч із шанувальниками на території півострова.

Під постом співака залишили сотні коментарів, багато з них – із критикою позиції Кіркорова. Користувачі нагадували артисту, що Крим – Україна. Засновник видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон написав Кіркорову: "Ганьба! Незмивна".

Кіркоров відомий своєю провладною позицією. На початку 2021 року міграційна служба Литви занесла Кіркорова до списку небажаних осіб. Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс заявив, що співак багаторазовими відвідуваннями окупованого Криму заперечував територіальну цілісність і суверенітет України й у такий спосіб опосередковано виправдовував агресивні дії РФ.



Артист говорив у січні, що протягом останніх семи років не може в'їжджати на територію України, але у списку діячів культури, які становлять загрозу нацбезпеці України, співака немає.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...