Все сталося миттєво: На трасі Кривий Ріг – Дніпро маршрутку після зіткнення з фурою розірвало на частини (фото)

У п'ятницю, 1 жовтня, на трасі Кривий Ріг – Дніпро в Дніпропетровській області зіткнулися фура і маршрутка. Від зіткнення останню розірвало на частини, передають Патріоти України.

ДТП сталася близько 7:30 ранку в районі села Вишневе, повідомляє Telegram-канал "Олег Єрмолинський". В аварії дивом ніхто не постраждав серйозно. Водій маршрутки отримав забій голови, пасажирів в авто не було.

За попередньою інформацією, водій маршрутки Volkswagen рухався з боку Кривого Рогу, а йому назустріч їхала вантажівка Man з цистерною. Водій фури розповів, що Volkswagen виїхав на зустрічну смугу руху. За його словами, він спробував уникнути зіткнення з маршруткою і вивернув кермо вліво, але уникнути удару не вдалося.

У результаті сильного зіткнення від маршрутки залишилася купа металу. Як видно на фото, її буквально розірвало на частини. Фура також сильно постраждала.


В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...