"Всі втомилися, скільки можна?": Окупант поскаржився на бездіяльність командування і відсутність ротації. Перехоплення

В окупантів зростає напруга через ситуацію на фронті, російські солдати на межі масштабних бунтів через великі втрати та ставлення до них командування. Вони готові підставлятись під кулі, щоб отримати поранення і "трьохсотими" потрапити додому, передають Патріоти України.

Військова розвідка України перехопила телефонну розмову окупанта, в якій він скаржиться на критичне становище на фронті та говорить про своє бажання в будь-який спосіб потрапити додому. Відповідний аудіозапис оприлюднили в ГУР увечері 28 червня.

Російський військовий у розмові з матір'ю вимагає, щоб вона від його імені написала скаргу до прокуратури. Він скаржиться на командування, де "всі нічого не роблять". Загарбний говорить матері, які документи можна подати, щоб змусити командування провести ротацію його підрозділу, який тримають на фронті вже "друге півріччя".

Він говорить, що особовий склад від безнадійності вже готовий покалічитися, щоб за будь-яку ціну опинитися в тилу. "Незабаром від цих вибухів голови порозлітаються у всіх... Ви не дивуйтеся, якщо особовий склад залишить бронежилети, зброю, виставить руки-ноги в поле, щоб зачепило і виїхати звідси "трьохсотими", - каже росіянин. Він також скаржиться, на командира роти, який, за його словами, "пропите чмо" і йому "морду б'ють тут через день".

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...