Всіх заженуть на щеплення? У Мелітополі хочуть не пускати в транспорт не прививитих від коронавірусу

У Мелітополі хочуть не пускати в транспорт людей без щеплень від коронавірусу. Про це заявила заступник міського голови Мелітополя Запорізької області Ірина Рудакова, передають Патріоти України.

Вона повідомила, що таке рішення введуть, якщо епідситуація в місті погіршиться. "Навесні всі пам'ятають, що транспорт не працював, було тільки перевезення лікарів та інших фахівців, за графіком кожне підприємство замовляло перевезення співробітників. Щоб цього не допускати, ми можемо не забороняти роботу громадського транспорту для тих, хто усвідомлено ставиться до свого здоров'я і вакцинувався, – повідомила перша заступниця мера Мелітополя Ірина Рудакова.

Відзначається, що привілеї для вакцинованих також можуть розглядатися в заклади громадського харчування та інших громадських місцях. Нагадаємо, що це рішення ще не прийнято, і міська влада тільки вивчає питання, законність і можливість прийняття даного рішення.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...