Втіха кремлівських пропагандистів: Як виглядає єдиний син Скабєєвої та Попова, котрого люблячі батьки ретельно приховують від широкого загалу

Головні пропагандисти і розпалювачі ненависті до українського народу Євген Попов і Ольга Скабєєва, які нещодавно, за чутками, збиралися розлучатися, виховують одного хлопчика - сина Захара.

Про нього, до речі, як і про дочок диктатора і терориста Путіна відомо не багато: йому 11 років, підліток займається спортом, а саме, катається на лижах, а також відвідує заняття в художній школі.

Скабєєва і Попов мало постять фотографій свого сина в соціальних мережах. Це і зрозуміло, адже з огляду на їх масовану брехливу, бесівську діяльність, вони напевно побоюються не лише за власні жалюгідні життя, але і за життя свого єдиного сина Захара Попова.

Захар Попов
Не виключено, що "патріоти" Скабєєва і Попов взагалі вивезли дитину за кордон, так як війна в Україні, розпочата Росією набирає обертів і, можливо, скоро перекинеться на територію терористичної держави, що програє.

Останні фото хлопчика, що потрапили в мережу, датуються груднем 2022-го року. На цьому фото Скабєєва, яка розкабаніла на кремлівських подачках, вивела свого сина в кіно, дивитися "оскароносного" "Чебурашку".

Захар Попов-син Скабєєвої та Попова

Пізніше, правда, в забороненій соціальній мережі "Вконтакте", Скабеева поділилася фото зимового проведення часу зі своїм сином і чоловіком. Тоді вона всім бажала "щасливого Святвечора", в той час як її терористична батьківщина Росія обстрілювала мирні українські міста.

Скабєєва, Попов та їх син Захар
До речі, виявилося, що Скабєєва ще й мати-зозуля. Деякий час її сина ростили не Скабєєва і Попов: Захара на час відвезли в місто Волзький до батьків жінки, адже сама ведуча не змогла відмовитися від бризкання жовчю з екранів пропагандистського ТБ.
Скабєєва, Попов і їх спільний син Захар
На своїй особистій сторінці в Instagram, Скабєєва звичайно-ж зайнята поширенням кремлівської методички і брехні. Останнє фото її сина на сторінці було розміщено аж 2 роки тому.
Син Скабєєвої та Попова Захар
Краще б вона постила власну дитину. Може тоді, на її рахунку в тому числі, було б менше смертей українських дітей.

Нагадаємо, що перед контрнаступом ЗСУ у російських пропагандистів почалася справжня істерика. Путіністка Ольга Скабєєва в ефірі ростб не розуміє, як російські окупанти можуть готуватися до оборони Криму, коли американці за всім спостерігають. Йдеться про супутникові знімки американської компанії Maxar, які напередодні публікувало видання The Washington Post.

Раніше російські ЗМІ повідомили, що головні пропагандисти і розпалювачі ненависті до українського народу Євген Попов і Ольга Скабєєва збираються розлучатися.

За інформацією ворожих новинних ресурсів, причиною розлучення стала путіністка Тіна Канделакі, з якою нібито загуляв чоловік Попов.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця "Азовсталі" Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...