Вцілив лише сад з тюльпанами: В Ірпені окупанти знищили будинок жінки, у якому вона прожила 40 років

В Ірпені Київської області російські окупанти знищили будинок, у якому місцева мешканка прожила 40 років. Наразі 72-річна українка змушена тулитися у трейлері. Про це повідомили в соціальних мережах. Єдине, що вціліло від домоволодіння, - сад із тюльпанами, передають Патріоти України.

Сьогодні 72-річна Зінаїда Баранчук із Ірпеня живе із сином у трейлері. Під час одного з ракетних ударів із боку країни-агресора, 24 березня, її будинок було знищено. Жінка тієї ночі ховалась у бомбосховищі, а коли повернулася, побачила руїни. Єдине, що вціліло, – сад із тюльпанами.

"Вранці приходжу – немає дому, тільки дим. Два дні диміло. Доведеться думати, щось вирішувати, тому що в цьому вагончику я не зможу взимку бути. Хочу спокійно дожити свій вік, щоб не бігати нікуди, щоб був свій будинок", – резюмувала жінка.

Нагадаємо, в Ірпені Київської області майже не залишилося вцілілих будинків після окупації російськими військами. Солдати країни-агресора розграбували місто, а що не змогли забрати – знищили.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...