Ви будете здивовані! Колишня агентка ЦРУ і ФБР назвала найбезпечніші поверхи в готелі

44-річна Трейсі Уолдер, яка працювала офіцером у ЦРУ та агентом у ФБР з 2000 по 2005 роки, для себе визначила головні правила безпеки під час подорожі. Зокрема, вона наголосила, що дуже важливо правильно обрати кімнату в готелі передають Патріоти України.

Мандрівники можуть стати мішенню для злодіїв у чужій країні, тому деякі додаткові заходи безпеки не будуть зайвими. Слова ексофіцера ЦРУ передали Daily Star .

Трейсі Уолдер розповіла, що завжди обирає третій поверх у готелі. З її слів, цієї висоти достатньо, щоб злодії не змогли залізти у вікно з вулиці чи спуститися з даху. Якщо варіантів на третьому поверсі немає, вона просить номер на 4-му чи 5-му.

Крім цього, колишня акентка ФБР звернула увагу й на екстрену евакуацію, яка в теорії може знадобитися, якщо раптом коридор чи сходи будуть заблоковані, наприклад, полумʼям. Вибратися з третього поверху більш безпечно, ніж з вищих кімнат.

"Коли справа доходить до рівня поверху, є дві речі: перша – це вхід. Як правило, хтось, хто намагається завдати шкоди, піде найпростішим шляхом – через перший поверх, оскільки він найбільш доступний. А якщо ви занадто високо, буде дуже важко швидко вибратися", – розповіла Трейсі Уолдер.

Крім цього, вона порадила користуватися додатковим замком на дверях, адже, хоч готелі й опікуються безпекою гостей, персонал може мати доступ до номера.

Ключ-картку можуть, наприклад, вкрасти. Не варто виключати і людський фактор, через який хтось з прибиральниць чи працівників на реєстраційній стійці захоче вдертися в номер з метою пограбування. Додатковий блокатор дверної ручки чи портативний замок не стануть зайвими в країнах чи містах з високим рівнем злочинності.

Мобілізація в Україні триває: Чи потрібно пред'являти військовий квиток під час відвідин сервісних центрів МВС

понеділок, 20 травень 2024, 9:55

З 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію, але це жодним чином не вплине на обслуговування чоловіків у сервісних центрах МВС. «Під час звернення до сервісних центрів МВС чоловіки призовного віку отримуватимуть послуги без пред’явлення вій...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...