Вибиті зуби і зв'язані руки: У Здвижівці на Київщині знайшли тіла трьох чоловіків, серед яких 29-річний військовий

а Київщині знайшли тіла трьох закатованих чоловіків. Серед закатованих - 29-річний військовий ЗСУ Віктор Балай. Після російського вторгнення він пішов до Бородянки, щоби приєднатись до ЗСУ. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Патріоти України.

Що далі сталося з Віктором, невідомо. Але нещодавно його тіло та ще двох чоловіків знайшли у Здвижівці. Тіла були скручені, руки зв'язані, а зуби вибиті.

Бабуся Віктора живе у Бородянці. Вона каже, що під час окупації росіяни поставили три одиниці бойової техніки на її подвір’ї, вкрали з її будинку всі речі та запаси їжі. До неї окупанти хотіли заселити двох жінок. Старенька відповіла, що у неї мало місця та запропонувала котедж навпроти. Але їй відповіли: там – командування. Хоча на паркані того будинку був напис "Люди". Пенсіонерка вже не пам’ятає жінок, але цілком можливо, що саме їхні трупи пізніше ховав місцевий священик. Тіла були загорнутими у жовту і блакитну тканину.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...