Виглядають дещо моторошно: На Рівненщині екологи виявили загадкові рожеві калюжі (фото, відео)

Біля села Колоденка Рівненської області екологи виявили загадкові рожеві калюжі, які з'явилися на полі після обробки сільгоспугідь одним з фермерів. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

Як виявилося, це був агрохімікат "Перфект", препарат для боротьби зі шкідниками, який сертифікований в Україні. Клас небезпеки препарату - третій з існуючих п'яти.

Щоб зрозуміти, наскільки може бути небезпечним препарат, фахівцям ДСНС спільно з Держекоінспекцією і Гідрометеослужбою довелося негайно здійснити забір проб ґрунту і самої речовини для проведення досліджень. Крім того, було обстежено атмосферне повітря від села Колоденки до села М'ятин Рівненського району.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...