Вигукнув "Лукашенка до автозака!": У Білорусі вихователька в дитсадку зачинила 3-річного хлопчика в туалеті

​Після інциденту матір хлопчика звернулася до директорки дитячого садка, однак та намагалася спростувати слова дитини, називаючи його "вигадником".

У білоруському місті Молодечно Мінської області вихователька дитсадка зачинила трирічного вхованця в туалеті за те що він вигукнув "Лукашенка до автозака". Втім, коли батьки прийшли з'ясувати ситуацію до директорки закладу, та все спростувала і назвала дитину "вигадником". Про це розповіла матір потерпілого хлопчика, повідомляють Патріоти України із посиланням на видання "Наша Ніва".

Жінка каже, що інцидент стався ще 25 серпня. За її словами, 3-річний син Олексій розповів, що в групі вигукнув гасло проти президента Білорусі, розлютивши таким чином, виховательку. "Син в сльозах розповів про те, що в групі вигукнув "Лукашенка до автозака". За це вихователька розлютилася і замкнула його в туалеті. Льоша каже, що просидів там майже всю тиху годину", - розповідає матір.
Батьки припускають, що їхній син міг почути цей вислів або в телевізорі, або на майданчику під час прогулянки. Жінка пояснює, що не забороняла дитині повторювати ці слова, тому що боялася, що син буде робити це спеціально, якщо на цьому акцентувати увагу.
"Льоші тільки в листопаді виповниться чотири рочки. Як може дитина зрозуміти, за що його покарали? Тепер він плаче, відмовляється йти до дитячого садочка, боїться, що знову зачинять в туалеті", - каже мати.

Після інциденту матір хлопчика звернулася до директорки дитячого садка, однак та намагалася спростувати слова дитини, називаючи його "вигадником", а потім запропонувала провести очну ставку між дитиною і вихователькою. "Але вони (вихователька і директорка - ред.) не врахували, що перед тим, як запросити мене до кабінету, голосно радились між собою про те, як їм мені відповідати", - зауважує матір.

Згодом директорка на прохання обурених батьків зрештою погодилася провести збори. Коментувати ситуацію журналістам вона відмовилася.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...