"Вийшла халепа": Очільник ДПСУ потролив парад окупантів та привітав РФ з "Дном Мракобєсія"

Очільник Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко прокоментував "психоз пабєдобєсія" в Росії, у який вони перетворили День перемоги над нацизмом, передають Патріоти України.

"В кацапстані психоз пабєдобєсія триває. Де тільки можливо, намотані георгіївські стрічки. Розмальовані нові символи агресії. Знову "дєди воєвалі" і "можем повторіть". Замовчування внеску інших в перемогу над нацизмом, як і причетність нємитой до розв’язання найкривавішої війни. Парад "військових" з нелюдським обличчям, здатних лише воювати з мирним населенням та красти мікрохвильовки і пралки... Але цього року вийшла халепа. Для масштабності свята не вистачає перемог і гостей. До того ж Рашка тепер є автором нової ідеології – "рашизму", що гірший "нацизму", - зауважив Дейнеко.

Він додав, що у намаганнях "продемонструвати надуману надвеличність" Росія свідомо втратила щонайменше 25 тисяч своїх солдатів та тисячі одиниць техніки. Глава ДПСУ додав, що ця війна не принесе слави росіянам, натомість "друга армія у світі" стала посміховиськом для всієї планети.

"За такі заслуги вітаємо русню з Дном Мракобєсія". І пропонуємо вовкі пуйлу на честь "Дня неПобеды" обов’язково наштампувати нові мєдалькі та затвердити нову модель танка (ескізи додаються).

Знайте: упокорити Україну у вас не вийде – радше самі упокоїтесь. Українські захисники продовжать нищити кожного загарбника. І затямте, тварі: Україна – вільна, незалежна та демократична країна. Нашу історію мокшанським болотам не відняти…" - додав Дейнеко.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...