Виходив з ресторану: Під Києвом розстріляли великого поліцейського начальника, - ЗМІ (фото і відео)

У ніч на 5 травня в місті Баришівка під Києвом біля одного з місцевих ресторанів пролунали постріли, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інформатор". За непідтвердженою інформацією, стрілянина почалася біля ресторану "Маестро", який розташований на вулиці Київський шлях, 46а, метою нападу міг бути глава місцевого відділення поліції.

На користь цієї версії говорить велика кількість поліцейських, в тому числі і в цивільному, а також співробітників прокуратури. Крім них на місці працювала мобільна криміналістична лабораторія. Швидше за все, в чоловіка вистрілили, коли він виходив або сідав в автомобіль Hyundai Tucson.

Що знаходилися на місці події поліцейські відмовилися від будь-яких коментарів, тому на даний момент невідомо, в якому стані знаходиться жертва нападу і чи вдалося йому вижити. Біля самого місця події, яке розташоване в сотні метрів від міського відділення поліції, поліцейські зупиняють і перевіряють всі проїжджаючі машини.

Пізніше стало відомо, що смертельного поранення від невідомого дістав заступник начальника Баришівського відділення поліції, повідомили у прес-службі поліції Київської області.

Встановлено, що працівник поліції на той час перебував поза службою в одному з кафе Баришівки. Коли чоловік вийшов на терасу, в нього здійснили постріл у шию. На жаль, медики не змогли врятувати йому життя.

Наразі тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння даного злочину.

За фактом навмисного вбивства поліцейського відкрито кримінальне провадження за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.