Викрали й напівінтимні відео: У Києві пограбували відомого журналіста (фото)

У Києві пограбували відомого журналіста "Громадського" Богдана Кутєпова: злочинці витягли з його автомобіля ноутбук, камери, мікрофони і диктофон. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Вкрали всю знімальну техніку. В день виборів 21 липня, поки я стрімив на мосту Кличка, вимкнули сигналізацію і витягли з багажника машини ноутбук, камеру, мікрофони, диктофон. Я спочатку сподівався на якісь результати по гарячих слідах, адже машину було припарковано на розі Трьохсвятительської і Костьольній. Це прямо за майбутнім Офісом президента (Українським Домом), в зоні дії не менше двох камер спостереження. Ще з десяток камер в радіусі 200 метрів, щоб простежити, звідки прийшли і куди після злочину пішли злодії. Безумовно профессионали: взяли з паспорта заначку 200 гривень і з гаманця 500 гривень, а документи і гаманець залишили. Сам рюкзак залишили, тільки випотрошили", - поділився він.

Тепер журналіст винен телеканалу 150-170 тисяч гривень. "На викрадених картках пам'яті в диктофоні і фотокамері - зйомка в квартирі одного діючого народного депутата, якого я навіть тегати тут поки не буду. Тому що він і так другий раз знімався для фільму. А тепер доведеться повідомити, що треба буде зніматися в третій раз, тому що його напівінтимні відео зараз у якихось медвежатників", - уточнив журналіст.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...