Винною себе не вважає: Суд обрав запобіжний захід супутниці водія Jaguar, якого у Дніпрі застрелив патрульний

Суд вибрав запобіжний захід Тетяні Патинці, - жінці, яка їхала в Jaguar разом із Джумбері Сілогавою 29 серпня та влаштувала "розбірки" з патрульними в Дніпрі. Супутниця загиблого водія перебуватиме під нічним домашнім арештом (21:00-07:00) 60 діб – до 13 листопада 2023 року, передають Патріоти України.

Судове засідання відбулося 15 вересня, повідомляє "Радіо Свобода". Під час розгляду 23-річна підозрювана заявила, що не вважає себе винною. Її звинувачують у спротиві правоохоронцям.

Українка стверджує, що патрульні нібито не показали посвідчення: мовляв, вона думала, що це можуть бути не правоохоронці. На засіданні суду вона була сама, без адвокатів.

Прокурор просив для підозрюваної нічний домашній арешт, вона ж просила особисте зобов'язання. Жінка стверджувала, що не збирається ухилятися від слідства. "Нікуди втікати від правосуддя я не думала і не думаю. Я взагалі себе винною не вважаю", — сказала вона.

У підсумку суддя частково задовільнив прохання прокурорів.

Нагадаємо: 12 вересня їй офіційно повідомили про підозру за статтею 342 КК (опір представникам влади, правоохоронцям та іншим представникам закону). За такий злочин загрожує штраф, арешт на строк до шести місяців або ж обмеження волі до трьох років.

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...