Випив чай, а після кричав від болю: З'явилися кадри з Навальним напередодні госпіталізації (відео)

У мережі з'явилося відео, де чутно, як відомому російському опозиціонеру Олексію Навальному стало дуже погано. Кадри з'явилися в Telegram-каналі "Борус", передають Патріоти України.

Блогер, який летів одним рейсом з Олексієм Навальним, опублікував фото, де політик п'є чай в "Віденській кав'ярні" в аеропорту Томська.

Після цього він виклав відео вже з літака, де Навальний кричить від болю, а до нього біжать медики. Кадри виглядають дуже моторошно.

Нагадаємо, раніше його прес-секретар Кіра Ярмиш заявила, що єдине, що він пив вранці - це чай, в який могли щось підмішати. Директор кафе "Віденська кав'ярня", де Навальний пив чай перед вильотом, почав перевірку. "Зараз з'ясовуємо всі обставини, будемо вивчати записи з камер спостереження".

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...