"Виродки. Невже не можна спиляти сухі гілки": У Дніпрі дерево впало на чоловіка - у нього зламані обидві ноги, люди в люті (фото)

У Дніпрі на чоловіка впало сухе дерево. Він отримав серйозні травми й був госпіталізований в місцеву лікарню. Медики діагностували у нього переломи обох ніг. Про інцидент повідомили у виданні "Інформатор", передають Патріоти України.

Подія сталася близько 7 години вечора в районі фонтану в Сквері Героїв У Дніпрі. На 61-річного місцевого жителя обрушилося старе сухе дерево. В результаті чоловік отримав переломи обох ніг і був госпіталізований в міську лікарню.

Інцидент сильно обурив місцевих жителів, і вони обрушилися з критикою на роботу комунальних служб міста.

  • Зате у нас спиляли молоденький здоровий горіх з величезною кількістю горіхів. Тоненький стовбур, красиві молоді гілочки - стояв осторонь від усього - спиляли та ще довго лежала крона, вся в горіхах. НАВІЩО?
  • На проспекті Героїв перед Собесом стоїть у нас верба в аварійному стані, вже 4 роки отримуємо відписки. Зеленбуд киває на Департамент парків, а Департамент на Зеленбуд. Хоча комісія визнала, що дерево аварійне. Під деревом лавочки та поруч дитячий майданчик. Чекаємо біди?
  • Головне прибирати хороші дерева, а сухі нехай падають на людей
  • У нас люди з сусідніх будинків вже самі скидаються і наймають людину спиляти аварійні дерева, оскільки у всіх службах відморожуються. Зате як пиляти нормальні дерева, так вони ось вони.
  • Виродки. Невже не можна спиляти сухі дерева, чекають поки щось трапиться.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...