Виручені гроші підуть на допомогу ЗСУ та дітям: Українська блогерка намалювала патріотичну картину... своїми грудьми (відео)

Українська блогерка намалювала своїми грудьми четвертого розміру патріотичну картину, щоб заробити гроші на благодійність. Відео блогерка на ім'я Валерія опублікувала на своєму акаунті в ТікТок, передають Патріоти України.

Блогерка розповіла, що вона намалювала патріотичну картину своїми грудьми. Вона зазначила, що планує продати полотно дорого, оскільки 50% хоче переказати на ЗСУ, а 50% - дітям з Донецької області, які постраждали через агресію РФ.

Також вона показала свій витвір, наголосивши, що планує розіграти його на аукціоні.


"І це всього за 12 днів": У Словаччині збір для України наближається до чотирьох мільйонів євро, - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 15:41

У Словаччині кампанія громадянського збору коштів на допомогу Україні наближається до чотирьох мільйонів євро: люди назбирали великі гроші за 12 днів, в той час як словацький уряд "страйкує" участь у чеській ініціативі щодо допомоги українцям, передают...

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...