"Их нравы": Росіянка "впізнала" в синиці родича та ледь її не вбила

Літня росіянка оголосила "війну" зоозахисникам міста Кемерово, що вирішили врятувати синицю, яку жінка вважає перевтіленням свого покійного родича. Про це повідомляє "Сибдепо", передають Патріоти України.

У місцевому центрі допомоги диким і екзотичним тваринам стверджують, що птаха їм передала сама пенсіонерка, попередивши, що до її улюбленця треба ставитися дуже дбайливо, оскільки це реінкарнація близької їй особи.

Синиця виглядала кепсько - наполовину облізла і дуже погано себе почувала. Це пов'язують з неправильним харчуванням тварини, яку кемеров'янка годувала творогом зі сметаною, сиром і червоною рибою.

Тварину передали на утримання волонтеру, яка відмовилася пускати додому колишню "власницю" птаха. На додачу до цього, жінка дізналася, що птицю годують тарганами, які входять до звичного раціону синиць. Після цього старенька почала регулярно обдзвонювати співробітників, а також керівництво ветеринарної клініки.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...