"Их нравы!": Російський військовий жорстоко побив жінку в окупованому Севастополі

В окупованому російськими військами Севастополі "їхтамнет" регулярної армії РФ наїхав на жінку з дитиною. Після цього побив її, погрожуючи розстрілом, повідомляє Telegram-канал "Підйом". Подія сталася біля пляжу "Омега", передають Патріоти України.

Дагестанець, рядовий Алієв, що служить у 15-й ракетній бригаді берегової оборони в/ч 80 365, пішов у "самоволку".

"Під час загулу брати, за попередніми даними, вживали наркотики. Коли ввечері вони проїжджали на своєму BMW повз пляжу "Омега", машина зачепила 3-річну дитину, яка йшла з матір'ю. У відповідь на зауваження жінки солдат вискочив із машини і почав її бити", — йдеться у повідомленні.

У побиття жінки втрутився чоловік, якому випало на горіхи від представників "ввічливих людей".

"Ось цей ось чувак наїхав на жінку з дитиною, потім вийшов із машини і почав її бити. Вийшов, почав "корочками" своїми махати. Що він тут може всіх повбивати. Жінка у крові, а йому весело", — розповіли свідки.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...