"Их нравы": У Росії студентка продала цноту за підроблений Iphone 12 Pro

У Москві студентка продала цноту за підроблений Iphone 12 Pro та попросила поліцію покарати шахрая. Про це пише Telegram-канал LifeShot, передають Патріоти України.

Повідомляється, що 19-річна дівчина вирішила підзаробити на своїй невинності та розмістила у мережі оголошення про її продаж за 2 тисяч доларів.

На оголошення відгукнувся 37-річний чоловік. Через місяць угода була здійснена, проте покупець заявив, що грошей у нього немає, та заплатив дівчині телефоном. Вже вдома студентка виявила, що це підробка, та звернулася до поліції.

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...