З архіву ПУ. Авіалайнер з Барселони до Москви був змушений приземлитися у Варшаві: "Діма з Москви" влаштував дебош на борту

Чорна комедія тривала до кінця, і за законами жанру все завершилося маками-шоу

Літак з Барселони до Москви був змушений приземлитися у Варшаві через пасажира, який представляв «пряму загрозу безпеці польоту». Про це повідомляє Mirror 18 червня 2019 року, зазначають Патріоти України.

Розгніваний чоловік змусив здійснити аварійну посадку туристичного літака тому, що екіпаж не зміг його заспокоїти.

На кадрах видно, що правоохоронці зійшли на борт Боїнга 737-800, щоб затримати 36-річного п’яного і агресивного пасажира.

До того, як чоловік був затриманий, він бродив по салону на рейсі SU2639, за яким спостерігали нервові пасажири і члени екіпажу. Дії в салоні викликали тривогу пілота і зажадали екстренної посадки у Польщі.

На відео чоловік намагається потанцювати і каже пасажирам: «Я люблю вас, хлопці, я люблю вас, хлопці», перш ніж його схопить і здолає поліція в масках.

Під час просторікування по-російськи і по-іспанськи між бізнес-класом і економічним класом він запитав підписників: «Невже ви всі думаєте, що ми летимо до Варшави через мене?»

Він представився як «Діма з Москви» і закричав «Привіт всім, додайте мене у Facebook!»

«Бизнес-класс бесполезен! У меня произошел неприятный несчастный случай … вот почему мы сейчас приземляемся в Варшаве. Но я обещаю… Я Дмитрий из Москвы», – додав пасажир.

У якийсь момент він кидає сумку на сидіння.

Після події Аерофлот зажадав, щоб Кремль дозволив своїм екіпажам приймати більш рішучі заходи проти насильницьких пасажирів під час польотів.

"Пассажир не отреагировал на устные и письменные предупреждения. Поскольку его действия несут прямую угрозу безопасности полета, пилот был вынужден запросить экстренную посадку в аэропорту Варшавы. Человек оказал сопротивление польским правоохранителям, когда они задерживали его. Аэрофлот намерен потребовать самого сурового наказания, возможного в этой конкретной ситуации, с возмещением убытков, нанесенных авиакомпании. Этот человек будет внесен в наш черный список”, – заявили в авіакомпанії.

В даний час поліція проводить попереднє розслідування з можливістю порушення кримінальної справи проти пасажира.

Аерофлот хоче, щоб російський уряд дозволив наявність на борту додаткового обладнання для утримання пасажирів, в тому числі пластикових наручників. Новий закон проходить через російський парламент, щоб надати екіпажу «всі необхідні заходи та інструменти» для контролю за агресивними пасажирами.

Передбачається, що цей чоловік, який не був пізнаний, був з міста Челябінська і, як очікується, зазнає значного штрафу і можливого тюремного ув’язнення в Польщі.

Представник варшавського аеропорту імені Фредеріка Шопена Петро Рудзскі підтвердив ТАСС, що Аерофлот здійснив вимушену посадку через агресивного пасажира.

«Он был удален сотрудниками пограничной службы и теперь останется в Варшаве», – сказав Рудзскі.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...