З архіву ПУ. Дівчина написала СМС своєму померлому братові, і ... відповідь не забарилася

Її брат помер у березні цього року і після того вона вже не раз писала повідомлення на цей номер, сподіваючись, що він зможе її почути.

Користувачці Reddit ruthless0903 отримала відповідь на одне зі своїх повідомлень, які писала на номер телефону свого померлого брата. Скріншоти листування були опубліковані на HumansBeingBros, передають Патріоти України.

На них видно, що 22 вересня 2019 року вона написала на номер брата, що дуже сумує, і наступного дня їй прийшла відповідь від незнайомої людини. "Мені жаль, що ви за кимось сумуєте, але, на жаль, ви не туди потрапили", – написали в повідомленні.

Дівчина вибачилася перед незнайомцем, зізнавшись, що її брат помер у березні цього року і після того вона вже не раз писала повідомлення на цей номер, сподіваючись, що він зможе її почути. Незнайомець відповів, що вона може ділитися з ним думками, якщо захоче, оскільки він розуміє її почуття. Виявилося, що його двоюрідна сестра хворіє і перебуває при смерті. Дівчина подякувала незнайомцеві, додавши, що боялася того дня, коли номер віддадуть іншому абоненту.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...