З архіву ПУ. Фото точно не для нервових: Вчені показали, як може виглядати людина після 25 років роботи з дому

У мережі показали, як може виглядати людина, що працює віддалено і проводить щодня багато годин за комп'ютером. Зміни, які відбудуться з його тілом за 25 років такого життя, вражають. Відповідні кадри опублікувало видання MailOnline, передають Патріоти України.

Багатьом людям через пандемію коронавірусу довелося перейти на віддалену форму роботи. Однак, якщо ця тенденція продовжиться, наслідки можуть бути плачевними.

Для того, щоб проілюструвати вплив сидячого способу життя на організм командою клінічних психологів та експертів з фітнесу була створена модель "Сьюзен". Вона "страждає" від пошкоджень шиї, випадання волосся, поганого зору, ожиріння і деформації хребта.

Людина, яка чверть століття працювала з дому може стати володарем згорблених плечей, подвійного підборіддя, ожиріння і "цифрової напруги очей" - сухих налитих кров'ю очей в результаті того, що вона цілий день дивиться в екран комп'ютера.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...