З архіву ПУ. Гроші не пахнуть? Софія Ротару заспівала у Воронежі, у мережу потрапило відео концерту

Софія Ротару у лютому 2021 року заспівала на корпоративній вечірці олігарха у Воронежі. Не так давно артистка вирішила продати свій розкішний готель в Ялті, а її директор скаржився на відсутність роботи та зниження доходів. Хоча за райдерам наприкінці 2020 року Ротару просила за один виступ 50 тисяч доларів, передають Патріоти України.

Мабуть, ситуація з виступами почала налагоджуватися і Софія Ротару заспівала у Воронежі на ювілеї місцевого мільйонера. Відео вечірки розмістили в Instagram.

Вечірка проходила в одному з найфешенебельніших готелів Воронежа. А народна артистка і герой України Софія Ротару виконала для гостей свої найпопулярніші хіти: "Червона рута", "Білий танець", "Хуторянка", "Одна калина", "Лаванда".

Відомо, що українська зірка співала для голови великої компанії, яка займається будівництвом по всьому регіону і цьому мільйонерові виповнилося 50 років. Ім'я іменинника не розкривається, але на кадрах одного з відео видно, що Софія Ротару запросила його потанцювати разом з нею на сцені під мелодію з "Червоної рути".

Скільки отримала за такий приватний виступ – невідомо, однак організатори концертів відзначають, що менше ніж за 100 тисяч євро за такі концерти зірка не бере. Крім того, в прайс входять витрати на квитки для співачки, її музикантів і обслуги, а також оплачується проживання.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...