З архіву ПУ. "Я не Матвієнко і не Повалій!": Оля Полякова різко відповіла на критику виступів на Дні Незалежності (фото, відео)

Серпень для Олі Полякової, як і для багатьох її колег, виявився спекотним, адже повним ходом йшла підготовка до масштабного святкування 30-річчя Незалежності України, передають Патріоти України.

Маса заходів не давала артистам занудьгувати. Так, Оля взяла участь у кілька знакових святкових концертах, і реперуар її на кожному з них кардинально відрізнявся. Але знайся і ті, хто на постійній основі робив артистці зауваження, щоб вона не заспівала і який номер не підготувала.

Невдоволення критиків спонукало Королеву ночі записати відеозвернення, яким вона поділилася в Instagram. Так, на гранд-концерті "З днем народження, Україно!", організованому каналом "Україна", Оля заспівала попурі зі своїх хітів:" Королева ночі"," Лед тронулся","Бывший", "Эй, секундочку!", "Шлепки". Її тут же наздогнало невдоволення мережевих критиків, які заявили, що їм приївся репертуар артистки, і вони хочуть слухати пісні зі змістом.

Оля задовольнила бажання публіки, і на першій церемонії нагородження премії "Національна легенда України" заспівала пісню легендарного українського поета-пісняра Юрія Рибчинського "Віват, король!", яку присвятила Олегу Блохіну. Але тут активізувалася армія незадоволених - Полякову порівняли з першою виконавицею композиції Тамарою Гвердцителі.

"А нічого страшного, що я співала на октаву вище, ніж всі високі ноти Тамари? Наступний залізний аргумент: "Чому мовою агресора? Коли буде хоч одна українська пісня?" Я завжди слухаю вас, тому на НСК "Олімпійський" я співала "Білу птаху". Ну то що? І тут знайшлися незадоволені!" - обурилася співачка.

До слова, на сцену вона вийшла в незвичайному ексклюзивному вбранні з пір'я, створеному Андре Таном, який, за задумом, максимально передавав зміст і посил пісні.

Олю розкритикували за виконання ніжної ліричної української композиції. "Спаплюжила пісню, її треба було шепотіти як Ніна Матвієнко, як Таїсія Повалій". Ну, по-перше, я не Матвієнко, і не Повалій. І свій біль я переживаю по-іншому - з горла, кричачи. Незадоволених завжди буде багато, щоб вам не давали!"- резюмувала артистка і пораділа тому, що хороших і схвальних коментарів було набагато більше.

У коментарях підписники підтримали позицію Полякової і зазначили, що вона гідно відповіла незадоволеним, а також порадили не звертати уваги на випади на свою адресу.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...