З архіву ПУ. Карма автохама: Нардеп "Юзік" на своєму позашляховику влаштував ДТП біля Верховної Ради

Народний депутат партії "Слуга народу" Юрій Корявченков (більше відомий як Юзік), котрому не вперше порушувати в урядовому кварталі ПДР, 17 березня 2020 року потрапив у аварію в урядовому кварталі. Про це повідомив нардеп партії "Батьківщина" Володимир Кабаченко, додавши відповідне фото, зазначають Патріоти України.

У дописі до кадру він зазначив, що автомобіль Юзіка врізався в іншу машину. На фото видно, як нардеп і власник іншої машини про щось розмовляють.

"Їду на зустріч, а тут картина: задоволений Юзік на тлі не надто задоволеного власника авто, у яке в'їхав Юзік. Усім обережніше й уважніше за кермом", – написав він.


У мережі також згадують, як 9 грудня Юзік заблокував роботу з розчищення будівлі згорілого одеського коледжу й пошуку зниклих людей під завалами. Він кинув свій елітний позашляховик Toyota прямо посеред перехрестя й пішов.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...