З архіву ПУ. Хотіла виправдатись, та "влипла" ще більше: Єгорова назвала Майдан "кривавим бенкетом" і "корпоративчиком на всю країну" (відео)

Скандальна українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка раніше заявила, що на Майдані в Києві у наметах робили аборти жінкам, котрі надавали сексуальні послуги протестувальникам, назвала події Революції Гідності "кривавим бенкетом", передають Патріоти України 27 серпня 2020 року.

Так, за словами ведучої, вона ніколи не підтримувала Євромайдан і вважає, що його організували та проплатили "певні кола людей", які в результаті отримали величезний прибуток. Про це йшла мова в прямому ефірі Єгорової на сторінці у Facebook.

"Я ніколи не була прихильницею державного перевороту, який відбувався в нашій країні, в Києві на Майдані у 2013 році. Всі ці події формувалися певними колами людей, проплачувалися з їхньої кишені. Повірте мені, для того, щоб такий "корпоративчик" всій країні влаштувати, його потрібно оплатити: поставити сцени, привозити артистів, годувати людей, все це висвітлювати. З самого початку цих, скажімо так, історичних подій, я була категорично проти і розуміла, що добром це не закінчиться. Я знала, що всі ці піснеспіви, танці, стрибки на Майдані закінчаться кров'ю", – заявила Єгорова.

Також вона зазначила, що Майдан в Україні був організований з метою збагатитися, і через майже 7 років він не дав ніяких позитивних результатів для країни.

"Я чітко бачила тих людей, які запускали ці процеси, і мета їхня була – збагатитися, залякати людей, країну. І зараз, через майже 7 років, ми бачимо результати всіх цих сподівань і зусиль, яких ці люди так активно докладали. Вони не даремно вкладали в цей "кривавий бtнкет" свої гроші, тому що потім вони "вийняли" набагато більший прибуток. На війні непогано заробили. Як то кажуть – кому війна, а кому мати рідна", – додала скандальна артистка.

Також вона офіційно прокоментувала свої слова про те, що "українські героя є селюками". "Хочу зробити офіційну заяву: до солдатів, героїв та армії мої слова не мали ніякого стосунку. Я не виправдовуюсь", – підсумувала Сніжана Єгорова.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...