З архіву ПУ. "Командир в/ч з "підвищення кваліфікації" ось так поводився з контрактниками-ветеранами АТО: Українців розізлило самодурство "тилового щура" (фото, відео)

У мережі показали кадри погрому, який влаштував командир ЗСУ в 201-му навчальному центрі, розташованому в Кам'янці-Подільському.

Фото і відео опубліковано військовослужбовцем Денисом Трічуком в спільноті "Збройні сили України" в Facebook. Пізніше пост видалили, передають Патріоти України.

"Командир центру ось так поводився з контрактниками, які були в АТО і яких відправили на підвищення кваліфікації", - йшлосяя в пості.

"Командир частини зайшов в роту. Ніякої поваги до контрактників. Ось так ось ми відходимо від Радянського Союзу. Команда - жодної гражданки, все додому відправити. Ні речей, нічого - все геть", - говорить автор відео.

Також опубліковано фото погрому на другому і третьому поверхах.

"У Кам'янці дуже важко служити молодому офіцеру, вважай що потрапив в совок, в гіршому варіанті. Постійні догани", "Бичара совдепівська ваш командир, гнати на х** старих пердунів", "Контрактник - це найманець! З ним не можна так поступати! Нахрен контракт тоді? ", - пишуть коментатори.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...