З архіву ПУ. "Лохам" таке точно не по кишені: Журналісти прикинули вартість вбрання президента, в котрому він з'явився перед добровольцями у Золотому

Загальна ціна комплекту перевищує середню місячну зарплату в Україні, в тому числі і зарплати військовослужбовців.

Президент України Володимир Зеленський відвідав 26 жовтня 2019 року зону розведення сил в Золотому-4, де втрапив в епічну сварку з добровольцями. Подія привернула експертів і з моди. Невибагливий на перший погляд одяг виявився брендом 5.11 Tactical. Це з'ясував сайт "Без табу", передають Патріоти України.

5.11 Tactical - американська марка, яка виробляє одяг і спорядження для мисливців, любителів активного відпочинку і співробітників силових структур. Її продукція не значиться на озброєнні ЗСУ та інших українських підрозділів.

У Золотому на головнокомандувачі була куртка від 5.11 Tactical моделі Sabre 2.0 Jacket кольору моху. Таке вбрання в українських дилерів фірми коштує 9270 гривень.

Під куртку президент підібрав штани 5.11 моделі Tactical Duty Uniform за 2300 гривень.


Вдалося ідентифікувати і взуття, яке було на Зеленському. Це берці Lowa Z6S GTX, які по акції можна придбати за 4470 гривень, а без знижок вони стоять 5600 грн.

Крім того, Зеленський вдягнув тактичну футболку і трекінгові шкарпетки, ідентифікувати які не вдалося. Але зазвичай такі речі коштують від 400 до 3 тисяч гривень (футболка) і 500-1000 гривень за пару (шкарпетки) - в залежності від виробника. Загальна ціна комплекту перевищує середню місячну зарплату в Україні, в тому числі і зарплати військовослужбовців.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...