З архіву ПУ. Моторошне видовище: Берег річки у Карпатах засипали сотнями скелетів (фото)

На жаль, такі випадки в Україні відверто не поодинокі...

27 квітня 2020 року за селом Либохора в Карпатах невідомі скинули останки тварин на березі річки. Про це повідомляє користувач мережі Сергій Нєупокоєв на Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Там машина вивантажила цілий кузов тваринних відходів на березі річки, яка тече в село Либохора. "На гарячу лінію в поліцію телефонували... За пару теплих днів то все буде розкладатися", - написав Нєупокоєв і опублікував фото.

Пізніше він зазначив, що 28 квітня останки все ж прибрали. "Сподіваюся утилізація пройде у відповідній формі і вони не вилізуть завтра в сусідньому селі", - написав Нєупокоєв.


Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...