З архіву ПУ. "Ми бігли. Бігли нудисти. Бігли парочки і сім'ї з дітьми. Малюки плакали в колясках. Навколо вже літали коробки і стільці": Під Одесою пронеслася піщана буря (фото, відео)

У вівторок, 7 липня 2020 року, відпочиваючі біля Тузловському лиманів в Одеській області потрапили в справжню піщану бурю. Фото і відео цього стихійного явища опублікувала на своїй Facebook-сторінці користувач Катерина Пєшко, передають Патріоти України.

За її словами, те, що сталося, нагадувало кілька невеликих смерчів, які мчали назустріч. "Спочатку були просто красиві дощові хмари. Ми з собаками, як зазвичай, пішли гуляти в нашу пустелю (де тільки зрідка трапляються нудисти). Швидше, щоб встигнути поскакати до дощу. І тут з'явилися вони. Маленькі смерчі. Далеко. Але якось відразу стало зрозуміло, що треба валити і швидко", - написала вона.


Втекти від піщаної бурі не вийшло, тому відпочиваючим довелося сховатися під пагорбом, захистившись від піску пледом.

"Ми бігли. Бігли нудисти. Бігли парочки і сім'ї з дітьми (пустеля плавно перейшла в маленький квадратик цивільного пляжу). Малюки плакали в колясках. Пісок бив голками. Навколо вже літали коробки і стільці", - описувала подію авто поста.

За її словами, знімати стихійне явище вийшло тільки тоді, коли настало деяке затишшя.

Як повідо

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...