З архіву ПУ. Обезголовив і відрізав пеніс: У російській родині сталося дике вбивство через ревнощі

Два брати з села Рисайкіно залицялися до однієї і тієї ж жінки, що закінчилося погано для обох.

У Самарській області (Росія) трапилося звіряче вбивство на ґрунті ревнощів. Чоловік у стані афекту обезголовив рідного брата і відрізав йому статевий орган. Жахливий інцидент трапився кілька днів тому в селі Алькіно Похвістнєвського району, повідомляють Патріоти України із посиланням на місцеве ЗМІ "Похвістнєво-Інформ".

Два брати з села Рисайкіно залицялися до однієї і тієї ж жінки. "Одного разу жінка лягла спати з одним із братів. Прокинувшись вранці, була просто шокована: поруч із нею лежав труп без голови, у якого також був вирізаний статевий орган. Все ліжко було в крові", – з посиланням на очевидців описує інцидент видання.

За інформацією місцевих жителів, чоловік вирішив навідати вночі свою кохану. "Однак застав у неї в ліжку іншого і, мабуть, не розібравши в темряві, вбив коханця, як потім виявилося, свого рідного брата", – додали журналісти.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...