З архіву ПУ. "Ось як треба гроші заробляти": Нардепа засікли за дивним заняттям у Раді (відео)

Парламентарій відволікся від роботи на засіданні Верховної Ради у четвер, 30 травня.

Дмитро Добродомов грав на засіданні. Фото: скріншот з відео.

Народного депутата (позафракційний), екс-кандидата в президенти України на виборах 2019 року Дмитра Добродомова засікли за грою в телефоні. Відповідне відео опублікував на своїй сторінці у Facebook фотограф Ян Доброносов, передають Патріоти України.

"Робочий день одного з депутатів", — підписав він ролик. Свою поведінку в коментарях пояснив і особисто нардеп. "Малий поставив на телефон", — пояснив він свою гру в ґаджеті.

"Якби не ґаджети, від нудьги б померли!", "Ось так заробляти гроші потрібно", "Пора їм усім на вихід!" — зазначили користувачі.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...