З архіву ПУ. "Поки живий, але це питання часу": У мережі показали жорстокого вбивцю українців на Донбасі (фото)

Найманець із позивним "Утьос", так званий командир 9-го полку "ДНР", не може похвалитися, що "злі укри" йому дозволяють жити спокійно.

Окупанти на Донбасі. Фото: соцмережі.

Українські волонтери оприлюднили фотографію російського найманця, який вбиває учасників Операції Об'єднаних сил на Донбасі. Його світлину опублікували на сторінці організації "Повернись живим" у Facebook, передають Патріоти України.

Підозрюваний у вбивствах українців воює на боці терористів "ДНР". "Це – вбивця українців, бойовик "Утьос", так званий командир 9-го полку "ДНР". Поки живий, але це питання часу. Сидить, "бідолаха", ламає голову, що робити з черговою партією гуманітарної допомоги у вигляді двох десятків пакетів "Гемостоп", – підписали знімок у соцмережах.

Волонтери також зазначили, що українські захисники дають оперативні й адекватні відповіді на обстріли окупантів. "Не так давно "якимось дивом" у бойовиків згорів пункт управління артилерією зі складом боєприпасів і гаубицею Д30", – поділилися успіхами ООС у соцмережі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...