З архіву ПУ. Працюєш на ФСБ: Одіозного українського журналіста схопили за вухо у прямому ефірі (відео)

Все почалося з того, що Руслан Коцаба заявив, нібито Володимиру Зеленському варто більш жорстко обходитися з протестуючими проти виведення військ з Донбасу.

Руслан Коцаба. Фото: соцмережі.

В ефірі ток-шоу "Говорить великий Львів" координатор громадської організації "Всеукраїнський волонтерський рух" Тарас Єлейко посварився зі скандальним українським журналістом Русланом Коцабою, повідомляють Патріоти України 10 листопада 2019 року.

В процесі перепалки волонтер навіть схопив його за вухо. Єлейко заявив, що Коцаба "працює на ФСБ". Все почалося з того, що Коцаба заявив, нібито Володимиру Зеленському варто більш жорстко обходитися з протестуючими проти виведення військ з Донбасу і вимагати зустрічі в "нормандському форматі". Єлейко не стерпів, схопив Коцабу за вухо і назвав маніпулятором. Ведучий програми попросив журналіста із повагою ставитися до людей, які воювали на фронті, і підбирати вирази.

Нагадаємо, в 2015 році Коцабу засудили до трьох із половиною років в'язниці за саботаж військового призову. Також він звинувачувався в державній зраді, але винним так і не був визнаний. Уже через рік його випустили із в'язниці.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...