З архіву ПУ. "Сдулась Рашка в Крыму", або "Керчь и дно России" (фото)

З'явилися показові фото розчарованого Криму.

День Росії у Керчі

У мережі показали фото зі святкування "Дня Росії" на окупованому Москвою українському півострові Крим. Цього року ці заходи були досить непопулярні серед місцевих жителів, передають Патріоти України 18 червня 2019 року.

Не було помітно веселощів і захоплених промов, як у попередні роки. Про понурий настрій розповів у своєму Twitter блогер "КРИМський бандерівець".

"Сьогодні на причалах було дуже небагато святкуючих. Раніше прям веселощі були. А сьогодні тихо якось", – цитує він слова кримчан.

Як приклад наводяться фото з анксованої Керчі. "Фотографии говорят сами за себя.Сдулась рашка в Крыму. А ведь и понаехов тьма", – констатував блогер.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...