З архіву ПУ. Шанувальники не впізнали: У мережі показали фото Тіни Кароль без макіяжу, вона зовсім інакша

У мережі у грудні 2020-го показали знімок, на якому українська співачка Тіна Кароль з'явилася без макіяжу. Багато фанатів не впізнали її в такому образі і засипали коментарями, передають Патріоти України.

Кадр був зроблений під час підготовки загального номеру з Юлією Саніною і Дімою Жуком на "Танцях з зірками". Відповідне фото опубліковано на фан-сторінці Кароль в Instagram.

Так, під час тренування учасники шоу разом зі співачкою сфотографувалися в дзеркалі. На знімку артистка позувала в чорному обтягуючому костюмі, волосся зібрала в пучок, а на її обличчі не було макіяжу.

У коментарях прихильники активно почали писати, що в такому вигляді Кароль зовсім не впізнати, а деякі з них засумнівалися, що на фото зображена саме співачка.

  • "Тіна не схожа на себе"
  • "Я вже 100 разів дивилася фото. Це ж не Тіна... Або її так штукатурять в реальному житті, вона невпізнанна"
  • "Це хіба Тіна?"
  • "Кароль нарешті нормально виглядає".

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...