З архіву ПУ. Щось вже здохло у недонадімперії: Російський співак, який підтримав Путіна, відмовився виступати в Криму

За словами співака, сам він перебуває поза конфліктом і не вірить, що постійні обговорення на телебаченні зможуть вирішити проблему.

Валерій Сюткін

Відомий російський співак Валерій Сюткін відмовився від концертів в Україні та в анексованому Росією Криму, щоб не вносити розбрат. Про це він розповів росЗМІ, передають Патріоти України 24 жовтня 2018 року.

"Я не даю великих концертів ні там, ні там, тому що це буде роз'єднувати", - пояснив артист свою позицію.

За словами співака, сам він перебуває поза конфліктом і не вірить, що постійні обговорення на телебаченні зможуть вирішити проблему. "Просто поки не час. Я можу зробити щось приватне, але жодного анонсу не буде. Але я не роблю ні там, ні там", - повідав він про відсутність виступів в Україні.

Раніше Сюткін уже висловлювався про своє ставлення до анексії Криму. Тоді він повністю підтримав дії президента Росії Володимира Путіна, стверджуючи, що історична справедливість нарешті перемогла.

Нові правила: Мін'юст назвав число засуджених за вбивство, які отримають право вийти достроково

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:59

Потенційний мобілізаційний резерв - це 2,2 тис. осіб, засуджених за вбивство. Такі дані назвала заступниця міністра юстиції Олена Висоцька у інтерв'ю з "Главкомом". «Наразі картина щодо ув’язнених за статтею 115 Кримінального кодексу («Умисне вбивство»...

Якщо у чоловіка немає військового квитка з собою: Яке покарання передбачено законом

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:37

Від 18 травня чоловіки повинні носити з собою військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов'язаного. Якщо цього документа не буде з собою - можуть виписати повістку. Адвокат Роман Сімутін пояснив всі нюанси. "Відповідальність за відсутніс...