З архіву ПУ. "Слава Україні": Кривдник Ломаченка подякував українським фанатам та звернувся до них солов'їною (відео)

Батько чемпіона, піднімаючи келих вина, вимовив несподіваний тост: "За майбутнього президента України - Кличка".

Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес записав відеозвернення для своїх українських фанатів. Відео в Instagram опублікував юрист Лопеса, екс-адвокат Олександра Усика Микола Ковальчук, передають Патріоти України у лютому 2021 року.

"Всім привіт. Це Теофімо Лопес. Хочу подякувати всім своїм фанатам, всім, хто мене підтримує в Україні. Слава Україні!", - сказав Лопес, при цьому фразу "Слава Україні" він вимовив українською.

Раніше батько і тренер американського боксера Теофімо Лопес-старший також передав привіт Україні. Як повідомляє "Чемпіон", він сказав: "Viva Ukraine!"("Слава Україні!"), а також: "Коли будемо в Україні, Побачимося, друзі. Я люблю вас".

Крім того, Лопес-старший, піднімаючи келих вина, вимовив несподіваний тост: "За майбутнього президента України - Кличка".

Протистояння Ломаченко - Лопес: останні новини

  • Василь Ломаченко не визнає своєї поразки в бою з Теофімо Лопесом. Нещодавно він висміяв перемогу американця в мережі.
  • Лопес різко відповів Ломаченку з приводу можливого реваншу, пославши українця "на три літери".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...