З архіву ПУ. "Спекотні" фото: Одеситка стала найкрасивішою студенткою України

Грандіозний конкурс краси Студміс України 2019 відбувся 17 листопада 2019 року у Міжнародний день студента. За звання "найкрасивішої студентки" боролися учасниці, які перемогли в аналогічному змаганні на регіональному рівні, передають Патріоти України.

Фінал відбувся в Києві в одному з концерт-холів. Змагання складалося з різноманітних конкурсів, в яких дівчата показували свої таланти, красу й інтелектуальні здібності.

Дівчата виходили у вечірніх вбраннях від українських дизайнерів, в яких демонстрували витончені статури. До трійки фіналістів увійшли одеситка Дарина, Вікторія з Вінниці, а також Аделіна з Житомира.

В результаті головну корону студентського конкурсу краси отримала Дарина Самсоннікова з Одеського національного морського університету.

Дівчина в Instagram подякувала рідним та близьким за підтримку і віру в неї. "Сьогодні я стала Студміс України 2019! Емоції, щастя, сльози!" - написала Дарина. Дарина Самсоннікова часом викладає в Instagram досить відверті знімки, не соромлячись демонструвати свої форми.

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...