З архіву ПУ. Суперник відмовився продовжувати бій: Непереможний український боксер відзначився яскравим тріумфом у Києві (відео)

Чемпіон WBO Oriental в легкій вазі Денис Берінчик в Києві у червні 2018 року провів бій проти колумбійця Хосе Луїса Прієто (26-5, 17 КО).

Наш Берінчик домінував в рингу, і суперник в результаті відмовився виходити на шостий раунд. Таким чином, український боксер здобув перемогу технічним нокаутом, повідомляють Патріоти України.

Для українця ця перемога стала дев'ятою в дев'яти боях на професійному рингу. Шість разів наш боксер завершував бої достроково.

Відзначимо, що Берінчик в черговий раз влаштував справжнє шоу під час виходу на ринг - боксер дістався до рингу верхи на коні під козацький марш. При цьому він був одягнений в червоні шаровари, а також загорнувся в український прапор.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...