З архіву ПУ. "Сусідка почула вибух і побачила, як спалахнув вхід": Активісту Шабуніну спалили будинок у Києві (фото)

Керівнику громадської організації "Центр протидії корупції", активісту Віталію Шабуніну невідомі уночі 23 липня 2020 року підпалили будинок по вулиці Ентузіастів у Києві. Про це він сам повідомив у Facebook, зазначивши, що в результаті НП ніхто не постраждав, а також опублікувавши фото згорілого помешкання, передають Патріоти України.

"Ніхто не постраждав: нас з дітьми не було, а батьки встигли вибігти. Дякувати Богу, сусідка почула вибух і побачила, як спалахнув вхід", – написав активіст.

Шабунін також додав, рівно два тижні тому газова служба перевірила лічильник і всі з’єднання у його будинку, тож, переконаний він, це була "замовний підпал".

"Як християнин благословляю виконавців і замовників. Останнім дякую за мотивацію працювати ще більше", – підкреслив активіст.

Нагадаємо: Віталій Шабунін – відомий в Україні громадський діяч у сфері боротьби з корупцією, він також входить до Нацради з питань антикорупційної політики.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

"Ми ще подивимося ці моменти": Шовковський висловився про розгромну поразку "Динамо" від "Лаціо" у стартовому турі Ліги Європи

четвер, 26 вересень 2024, 23:25

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував розгромну поразку від римського "Лаціо" в матчі першого туру основної стадії Ліги Європи сезону-2024/25, передають Патріоти України. Номінально домашній для "біло-синіх" поєдинок н...