З архіву ПУ. Син легендарного російського голкіпера зарізав матір і намагався накласти на себе руки

Трагедія сталася в будинку спортсмена в маленькому селищі Романівка у Всеволожську районі Ленінградської області.

Старший син легендарного російського хокеїста Максима Соколова вбив рідну матір, а потім намагався накласти на себе руки. Молодший син Соколова – Арсеній – зумів врятуватися, передають Патріоти України 13 червня 2019 року з посиланням на росЗМІ.

Він зараз перебуває під наглядом лікарів – у 15-річного хлопчика глибокий шок. Трагедія сталася в будинку спортсмена в маленькому селищі Романівка у Всеволожську районі Ленінградської області.

Коли сусіди прибігли на крики Арсенія, що старший брат збожеволів і вбиває маму, вони побачили на підлозі передпокою лежить тіло дружини Максима Соколова. Поруч лежав стікаючи кров'ю його старший син Максим Соколов-молодший (хокеїст СКА-1946) - він намагався накласти на себе руки, повідомляє Telegram-канал Baza.

Максим Соколов-молодший

Максим Соколов-молодший

Арсеній, побачивши труп матері, спробував добити брата і, вихопивши ніж, кілька разів ударив Максима їм в груди. Той вижив – і зараз знаходиться в реанімації.

Як пізніше розповів хлопчик, він слухав музику, коли в кімнату несподівано увійшов брат. У нього в руках був ніж, і він буденно сказав: "Зараз я тебе вб'ю". Арсеній встиг втекти до сусідів.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...